Qkac 2010.07.10. 08:00

Haladnék

Itt nekem egy kicsit sietős volt ... pontosabban lett volna. Ennek köszönhetően 0:40-nél én is vétek a sávváltás során, és amúgy is 'kissé' izgága módon közlekedek. A belső sávban sétakocsikázó úriember miatt azonban nem nagyon nyílik lehetőségem előzésre - mindig akkor jutott eszébe beleesni egy kicsit a gázba, amikor jobbról megjelenek mellette. Amíg mögötte haladok, nem tűnik föl neki, hogy nem ott a helye. 1:07-től 70 km/h a megengedett sebesség, ennek ellenére tartja az 50-55 km/h-t. Ez nem csak egem bosszant, másokat kimondottan idegesít. ennek köszönhetően poroz el a kanyarodó sávból egyenesen 1:40-nél az ezüst színű autó - egyébként a nyilvánvaló gyorshajtástól eltekintve még szabályosan. Aztán 2:02-nél megint elkapok pár belső sávban kocsikázót.

Egy szó, mint száz: ha haladni akarsz, vagy ledudálod a fejüket, vagy meglehetősen unintelligens módon cikázva közlekedsz. Sajnos!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr312137814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gery555 2010.07.10. 11:47:28

hétvégén mentünk Pestre M3-on. Mogyoródi lehajtót követően Belső sávban egy pezsgő színű F Astrást utolérek, a külsőben egy busz. Mindketten tartották a 75-80km/h-t. Aki a külsőből beelőzött minket, annak is centizni kellett, hogy a busz mögé és az astra elé beférjen. Komolyan nem értem az ilyeneket. Engem pedig nem kell félteni (itt a blogon is hangoztatom a dudát :)) kb 20másodpercig nyomtam folyamatosan a dudát, szünet, majd megint duda (a villogást csak azért hagytam már abba egy idő után, mert már féltem, hogy kiég az égő - de komolyan).
Hátul már engem is bőszen villogtak, de nem raktam ki a busz mögé, mivel nem én tartom fel a sort, ehelyett inkább kiraktam neki a vészvillogót és abbahagyta :)
kb 3 percig autóztunk mögötte (a tükörben már nem láttam a sor végét mögöttünk), majd észbe kapott lassított és berakta a busz mögé - végre.
Egy fiatal gyerek vezetett, biztos most szerzett jogsit és nem értette a dolgokat...

BMW4EVER 2010.07.12. 19:15:24

a kis corsa nagyon nyomja...:D
legalább 1.0-ás volt?:D
süti beállítások módosítása