Qkac 2010.08.22. 08:09

Egy kis magyarázat

Sziasztok!

Elnézéseteket kell kérnem, de több oka is van annak, amiért az utóbbi időben nem tudtam blogolni. Egyrészt begyűrűzött a válság a cégemhez is, ezért amint lett egy kis munka, azt kellett csinálnom - gyakorlatilag éjel-nappal -, hogy ne csődöljünk be. Ez az állapot gyakorlatilag mai napig tart, és megbecsülni sem tudom, vajon mikor ér véget. Másrészt az élet - és a kamera - persze nem állt meg, ezért több órányi vágatlan anyag gyűlt össze, amiket azért igyekszem hamarosan közzétenni. Az utóbbi hetekben már nem is forgatok, mert a második konzolom mechanikája tört apró darabokra, és egyelőre nem vettem újat. És végül, de nem utolsó sorban csipatnyi szabadidőmet az önkormányzati választásokra való felkészülésem, jelenleg az ajánlószelvények begyűjtése tölti ki.

Összegezve tehát szeptember 3-a után várhatóan kicsit több időm lesz. Akkor feldolgozom és közzéteszem a nyári anyagokat, valamint keresek valamilyen újfajta konzolt, mert ez nem elég strapabíró, és elkezdek újra forgatni.

Addig is jó pihenést mindannyiótoknak!

Üdv:

Qkac

2 komment

Címkék: nemnapló

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr912238351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

George Jung 2010.08.22. 17:53:12

Rá se ránts, jó munkát!
A "kamera" a mi autóinkban is nap mint nap forog, úgyhogy hülyékkel el vagyunk látva.
(Remélem, ezt a választásos dolgot nem bánod meg...)
süti beállítások módosítása