Szóval ez egy érdekes kérdés. A fordos valóban nincs nagyon képben előttem. (Amikor később megelőztem, láttam, hogy egy idős úr vezette, és szemlátomást keresett valamit a sötétben.) De tulajdonképpen betartja a szabályokat: 50-nel megy, ahol 50 a megengedett, és 30-ra lassít, ahol annyira kell. Ez utóbbi egyébként vicces, mert hatodik éve lakom itt, de ebben a kanyarban ilyet csak az itt gyakorlatozó 'csigajogsi'-s tanoncoktól láttam - szerintem tőlük is csak akkor, amikor vizsgáztak. Mindenesetre (vélt) tévelygése egyesekből kiváltja az állatot:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr141853438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fogerthy001 2010.03.31. 22:17:30

Na ez a videó jól példázza hogy ilyen mazsola idióták miatt alakulnak ki veszélyhelyzetek. 2 előzést is láthatunk, viszont ha felvenné az illető a forgalom ritmusát erre mind nem lett volna szükség. Az emberek többsége túl akar lenni ezeken az úgynevezett veszélyforrásokon. Mert ezek a vezetők hiába mennek lassan, rosszul látnak át dolgokat, későn és(vagy) rosszul reagálnak a kialakult helyzetre. Mellékesen jegyzem meg még sávot sem tud tartani kóvályog a saját sávjában.

Fogerthy001 2010.03.31. 22:31:46

Ezt a fajta vezetést mindenképpen veszélyforrásként ítélem meg, nem csoda hogy 2 előzést is látunk. Az már más kérdés hogy milyeneket. A vezetők többsége szereti maga mögött tudni az ilyen mazsolákat, mert kiszámíthatatlanul, rosszul reagálnak a helyzetekre. Még úgy is hogy lassan mennek. De mint már írtam, épp ez a veszélyes, mert türelmetlenséget szül és meggondolatlan előzésekbe és sebességtúllépésbe torkollik. És csak mellékesen jegyzem meg, még a saját sávján belül is kóvályog az autóval, nincs nyomtartása.

Fogerthy001 2010.03.31. 22:34:50

Elnézést kérek valamiért kétszer sikerült a tudomásotokra hoznom véleményem legjavát. De legalább különbözőek :)

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.04.01. 08:48:15

@Fogerthy001: :-) Bizony, néha sz@r@kodik a blogmotor.
és kösz' a kommentet - pontosan ezt akartam a videóval érzékeltetni.
süti beállítások módosítása