... akkor ott is marad a záróvonal túloldalán, s úgy halad át a vasúti átjárón:

 

Megj: Be kell vallanom, az utóbbi időben gyakorta szívatom meg magam merő lustaságból. Amikor észlelem a szabálytalanságot, azonnal kinyomom a felvételt, hogy könnyen megtaláljam később, a feldolgozás során. Igen ám! De mi van, ha utána jön a következő szabályszegés? Megmondom: lemaradtok róla. sajnálom, szánom bánom!

Esetünkben az történt, hogy a záróvonalon, előzni tilosban, a megállóból kiálló buszt kerülő furgon vezetője valamiért úgy dönt, hogy kint marad a szembejövő sávban. Talán volt még kit megelőznie - be kell vallanom, nem láttam. Az viszont egyértelmű, hogy ezzel a lendülettel halad át a Lajosmizsei vasútvonal lámpával igen, de sorompóval nem biztosított vasúti átjáróján.

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr392118628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása