Qkac 2010.01.27. 11:30

Tévelygők

Az alábbi klippen két olyan szitut láttok, amit elsőre nehezen tud hova tenni az ember. Megy a jóember, szabad előtte az út, a saját sávja, de nem akarja elfoglalni. Tévelyeg. Ráadásul azzal, ahova tart, nem kerülne jobb helyzetbe, sőt ... Még akkor sem értem, ha a rendszámra nézva azt látom, hogy külföldi (a második spotban a fehér kocsinak szlovák rendszáma volt, s ő volt az, aki leszorítósdit játszot két poszttal előbb). Ti értitek?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr241704473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

George Jung 2010.01.27. 18:51:32

Értjük.
Az első tényleg nem tudja, hol van, balra akar kanyarodni, és/vagy címet keres (esetleg a GPS már azt mondja, hogy megérkezett).
A második bár vezetni sem tud (lásd: leszorítósdi), de amikor balra kanyarodott (esetleg ismeretlen helyen lévén) nem tudta, hogy az quasi kapaszkodósáv, azt hitte, hogy ott húznak el az autók.

gmower (törölt) 2010.01.28. 20:32:28

@George Jung:

Az elsőnél még lehet GPS-re fogni a bénaságot, a második viszont nagyon egyértelmű, mivel ennél az útépítésnél valamiért szakítottak a régi hagyományokkal, és ezúttal jól látható sárga csíkozással jelülték a megváltozott forgalmi rendet, amit nyilacskák és táblák is megerősítenek. Amikor először jöttem erre érdekes módon nekem rögtön leesett, hogy merre kell mennem. Viszont nagyon durva, hogy az emberek 80% a terelés kezdeténél nem marad a belső sávban, ami a volt szembeforgalomba megy, hanem megijed, és inkább átsorol az álló kocsisorba a Kosztolányi közepén. Hát öröm nézni, főleg, hogy így nekem egy egész töküres sávom van :)

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.01.28. 20:53:21

@gmower: Igen, igen, igen, igen! :-)
(És ez most nem a MaSZoP szlogen volt!)
süti beállítások módosítása