Qkac 2010.07.26. 08:00

Ezt nem értettem ...

... viszont jól mutatja, mennyire idegesek tudunk lenni egy érthetetlen, és számunkra kényelmetlenséget okozó helyzettől. A már mögém is elég nagy sebességgel érkező pick-up vezetőjénél ott szakadt el a cérna, amikor a terelés megszűnését követően kielőztem az utánfutós kocsit. Én is elkövetem egy hibát: nem számoltam a kis, 1.8-as motor erejével (gyengeségével) ezen az enyhe emelkedőn, és elmulasztottam visszakapcsolni. Ezért az előzés tovább tartott, mint indokolt lett volna - egyetlen mentségem, hogy az érvényes sebességkorlátozást így legalább betartottam, ám erre most nem vagyok büszke. A lényeg nem is ott van, hogy amikor megnyílt előtte az út, nagyon odatette magát, és a legkevésbé sem foglalkozott index-szel, sebességkorlátozással, miegymással, hanem ott, hogy milyen gyorsan megy föl bennünk a pumpa vezetés közben. És akkor még egy indokolatlannak tűnő terelés is rátesz egy lapáttal! Nem jó ez így ... szreintem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr362172003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trustbela 2010.08.10. 21:33:13

De most ezzel mi volt a baj? ki törődik a nyomoronc indexel amikor senki elé nem vág be? Igen jól csinálta, ha balfaszkodsz ez van. Minek levideózni másokat főleg rendszámokkal. Mi vagy te valami rendőrspicli kis besúgó? Csomó videódon látszik hogy aki ezt csinálja tud vezetni ellentétben a sok bamba teszetoszával. Másik video, : mér ne mehenének át a sárgán?, az az idióta aki akkorát fékez a sárgánál mint a rossebb sokkal veszélyesebb mint aki még átcsusszan, de te csak nyugodtan videózz rendszámmal főleg, hogy a barmok bevezették hogy 50 rugó a büntetés rá.

gery555 2010.08.11. 15:03:43

"De most ezzel mi volt a baj?" - a KRESZ nem egy ajánlás, hanem mindenki számára betartandó Nagy Könyv (nevezzük így :))!

"Igen jól csinálta, ha balfaszkodsz ez van." - Hol balfaszkodott? - a 80km/h-át betartotta! És ha valakit csak azért lehet balfasznak nevezni, mert nem enged könnyen a 160-al szabálytalanul közlekedő autósnak...hát nem is tudom

"ki törődik a nyomoronc indexel amikor senki elé nem vág be?" - valahol lemaradtam és megint módosították a kreszt az indexhasználat területén?

"az az idióta aki akkorát fékez a sárgánál mint a rossebb sokkal veszélyesebb mint aki még átcsusszan"
KÖVETÉSÍTÁVOLSÁG - tudom nem mindig lehet betartani, de ha előtted megy egy autó és ő előtte vált sárgára a lámpa neked már meg kell állni - így ha te meglátod, hogy sárga, akkor fékezel és nem kell addig várnod, amíg az előtted levő fékez

Trustbela 2010.08.11. 20:27:17

Igen te most végig azzal érveltél, hogy a Kreszbe mi van, Ez oké is, DE az életbe nem úgy van. Tudod vannak az írott és vannak az ésszerűség szabályai, én az utóbbit sokkal többre tartom. Mert te betarthatod a kreszt amennyire csak akarod, le fognak túrni az útról, elédvágnak stb.... Érdekelni fog, hogy neked volt igazad, ha nem tudsz kijönni a szituációból?
Az se kresszerű hogy a kamion a kanyarba átjön a te sávodba. Akkor mit csinálsz okoska? én lehúzódtam az útról, hogy ne lapitson ki, és nem a kreszkönyvbe keresgéltem hogy szabályos volt e a manővre vagy sem.
Amúgy a te "nagy könyvedet" állandóan változtatják, ezzel is bizonyítva hogy tele van faszsággal. (és még mennyi bennemaradt).
Amúgy meg nem kéne minden idiótának jogsit adni mert aki tud vezetni és rutinja van, ha hasonlókat csinál is mint a videóidon százszorta biztonságosabb mint egyesek, akik kívülről fújják a kreszkönyvedet.

DonnaNyányó 2010.08.18. 12:17:06

Ezer éve nincs poszt.

Megmurdál ez a blog is?

Vagy a fekete merdzsós házigazda épp 3 hetes nyaralását tölti Mauritiuson? :D

nimitz 2010.08.22. 00:31:58

Hol vannak az új bejegyzések????
süti beállítások módosítása