... a szerencsésebb fajtából: jobbra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr122008335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2010.05.26. 16:56:52

az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezekkel a kiegészítő lámpákkal nem ártana valamit csinálni.

velem is többször előfordult, hogy pirosban kanyarodatm, mert nem lehet tudni, hogy váltani fog.

ha legalább villogna 3-at, mielőtt kialszik, meg lehetne állni, mert az ember (jó esetben) lassít a kanyarodás előtt.

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.05.27. 21:43:03

@xaba99: Ez tök jogos. És nem kerülne semmibe. De akkor hogy kaszálnának a rendőrök? Mert arra is kell megoldást adnod ám, nem egyszerűen csak jobbítani! Mégis, hogy képzeled ... ? :-D

xaba99 · http://landf.blog.hu 2010.05.28. 12:46:34

@Qkac: mundjuk lehetne pénzt beszedni az index nélkül sávot váltóktól, a buszsávban végighajtóktól, a biztonsági övet nélkülözőktől, a járdán motorozóktól, stb.

(apropó: a dózsa györgyön nem szoktál járni az 56-osok tere előtti részen? kell egy pár perces felvétel? 5 perc alatt gyakorlatilag az összes kresz szabály megsértését fel lehet lelni...)

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.05.30. 20:36:22

@xaba99: Szia!
A felvetésedre nem tudok mit mondani. Az elmúlt egy év szorgos videózása megmutatta, hogy vannak a városban olyan helyek, ahol nyugodtan fölteheted az életedet arra, hogy ott lesz szabálytalanság. Elég nagy valószínűséggel még azt is megmondod, hogy milyen típusú lesz. Ezek után a szememben már nem áll meg a rendőrök azon 'érve', hogy a város adott pontjain kiteszik a traffipaxot, mert ott tuti a bevétel. Valóban lehetne máshol is, más jellegű szabálytalanságokat is elkapni, amik ráadásul helyenként sokkal bosszantóbbak és veszélyesebbek, mint a kósza 70-ek 50 helyett a 4 sávos Üllői út belső sávjában (Nagyvárad tér, pl.)
...
Dózsa György út. Néha járok arra. Jöhetne a felvétel, mert én valahogy abból kimaradtam, amit írsz.
süti beállítások módosítása