Qkac 2010.05.17. 08:00

Esőben, zivatarban

Ez egy hosszabb lélegzetű - valamivel több, mint 7 perces - videó. Gyönyörködjetek a jó minőségű, és az irányomban szinte üres útban, a csodálatos felhőképekben, a zivatarfelhő látványában ... és a jó zenében!

De ha csak a szabálytalanság érdekel - az is maradt a végére egy meglehetősen veszélyes szembe előzés formájában!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr892000641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2010.05.17. 09:34:43

íme, egy kivételes, ritka példa arra, hogy hogyan kell jó és használható utat építeni.

széles sávok, jó minőségű aszfalt, akkora padka, hogy bőven elfér egy kocsi rajta, 110-es tábla, kevés kanyar, sok előzési lehetőség.

egyébként alig van hülye ezen az úton.

2 éve (vagy van az már 3 is?) mondjuk még jobb volt, amikor frissen volt átadva, és sem a térképeken, sem a gps-ekben nem volt benne...

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.05.17. 10:25:39

@xaba99: Szervusz! Üdv a blogomon!
Teljesen egyetértek. Öröm volt itt autózni ... pedig az időjárás igencsak pocsék volt.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2010.05.17. 17:18:32

amikor villog a video, akkor mi történik? más felvételeken is láttam már, de ebben elég sok van.

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.05.17. 18:42:54

Hát kedves jószemű barátom, az bizony egy rossz hír kezdete. :-( Úgy tűnik, az iPhone kamerája, vagy a szoftvere kezdi felmondani a szolgálatot. A villogás annak előjele, hogy a készülék hamarosan lefagy. Előfordulhat még, hogy elszáll az autofókusz (ilyen homályos felvételeket is láthatsz mostanság a blogon), vagy megszűnik a fényviszonyokhoz igazodó automatikus fényesség-korrekció. Aztán egyszer csak kifagy a kép, és a készülék semmire nem reagál. Ilyenkor kap egy 'reset'-et, majd amikor újra fölállt a rendszer, akkor egy szabályos ki-, és bekapcsolást. Ezt követően a kameraszoftver egy ideig hibátlanul működik, aztán megint elkezd haldokolni. Csináltam egy teljes rendszerfrissítést, újratelepítést, ami valamelyest javított a helyzeten, de teljesen nem oldódott meg a probléma. Abban még bízom, hogy egy jövőbeni rendszerfrissítés esetleg helyrehozza ezt a problémát, mert
- csak azóta tapasztalom, amióta a legutóbbi automatikus update volt,
- mások is panaszkodnak erre a verzióra, hogy 'lefagy a kamera'.
Majd kiderül! Addig meg reménykedem, hogy teljesen nem száll el. Egyelőre június 4-ig vagytok ellátva anyaggal - azt már leforgattam, megvágtam - de dolgozom tovább, amíg a rendszer engedi.
süti beállítások módosítása