A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr11890190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

George Jung 2010.04.02. 18:07:37

Ez a Te blogod, azt csinálsz vele, amit akarsz, de ez kibebasz... ...szóval nagyon nem illik ide.
(ÉS ez nem a hovatartozásról szól, nekem is az LMP a legszimpatikusabb (kb addig, amíg tűzközelbe nem kerülnek).)

gery555 2010.04.02. 19:42:14

ma már nincs egy megbízható politikus sem!
Akárki is fog nyerni, nem lesz jobb

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.04.02. 19:54:24

Sziasztok!
Köszönöm az észrevételeket, és tényleg szívből elnézést kérek ezért a kis gerilla-akcióért, de értsétek meg, hogy ennek a pártnak összehasonlíthatatlanul kevesebb eszköze van népszerűsíteni, megismertetnie magát, mint a riválisainak. Azt kérték tőünk, szimpatizánsoktól, hogy ahol jelen vagyunk a WEB-en, terjesszük, hogy minél többen lássák. Arra nem lesz pénzük, hogy főműsoridőben több tucatszor leadják a kereskedelmi TV-kben, íezért az üzeneteik nehezen jutnak el a választókhoz. Ahol tudok, segítek nekik, amíg a jóérzésem, és az energiáim engedik. Úgy gondoltam ennyi belefért - nem is lesz több. (Különös tekintettel arra, hogy ha a második fordulóban egyetlen LMP-s is érdekelt maradna, úgyis az összes újság és TV arról beszélne - tehát én sem kellek már akkor. :-) )

George: lehet, hogy igazad van az "amíg tűzközelbe nem kerülnek" kitétellel, de a többiek e téren már "bizonyítottak", szeretnék az életemben egyszer olyan pártot látni, aki rácáfol erre. 4 évet adnék nekik - többet nem.

Gerry: Ők még nem igazi politikusok - és nem is akarnak olyanná válni, mint amilyennek mi megesmertük a Politikust. Gyere egyszer el egy rendezvényükre, ismerd meg őket, szerezz közvetlen benyomásokat - lehet, megváltozik a véleményed.
Ami meg az utolsó modatodat illeti: ebben remélem, nagyon tévedsz. Szinte bárki nyer, ennél csak jobb lesz!

Mégegyszer elnézést! Pár nap, és minden újra a régi lesz. A posztok pedig addig is jönnek rendületlenül.

gery555 2010.04.03. 09:02:38

lehet, hogy személy szerint "mások" a többiektől, de az ígérgetések nem érnek semmit.

Az utolsó mondatom pedig kifejtem:
Be kell látni Magyaro.-nak rendkívűl nagy adósága van.
Az LMP is ezekről csak akkor fog tudomást szerezni, ha beülnek a képviselői székekbe és rájönnek, hogy fizetni kell a "törlesztést".

Jelenleg Magyarországnak már a Parlament épületén is és a Dunai hidakon is hitel van, vagyis ha nem fizet Magyarország, akkor szépen apránként eltűnik ez a kis ország.

Ha tudna az MSZP adni, akkor adnának ők is.
Félreértés ne essék, nem MSZP-s vagyok.

George Jung 2010.04.03. 11:01:20

@Qkac:
Kb három hete csörög a telefon VASÁRNAP délben. Szokásos, gépi üdvözlő szöveg az LMP-től... Nyomjam meg az egyest, ha visszahívást akarok. Ledobta az agyam az ékszíjat (hogy egy autós hasonlattal is éljek, ha már egyszer autós-közlekedős blogon vagyunk), és megnyomtam az egyest.
Azóta is hívnak.
"Lehet más."
Tényleg lehet? Ha ezt a kis dolgot sem sikerül betartaniuk, hogy akarnak máshol rendet tenni?
(Még egyszer mondom: ha elmegyek szavazni, inkább rájuk voksolnék, mint az eddigiekre.)

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.04.04. 00:33:36

@George Jung: :-) Hát a gépi hangtól már eleve kiráz a hideg. Engem a legutóbb maga Orbán Viktor "hívott fel" - gépiesen, így hiába kérdeztem, nem arra válaszolt, amire kíváncsi lettem volna. :-)
Ami a szervezettségüket illeti - ahogy megtapasztaltad -, van még hova javulniuk. Add meg a számod. Visszahívatlak! :-D)
Amikor jelentkeztem hozzájuk, hogy segítenék egy kicsit a kampányban - az egy hétig tartott, és három emberen ment keresztül a levelem, mire eljutottam ahhoz, akihez kell. Kicsit kiakadtam. Aztán kiderült, hogy azért, mert annyira gyorsan bővül a tábor, hogy az elsőként megjelölt személy azóta már nagyobb csoportokat fog össze, és akit ő jelölt ki, addigra már nem tudott több kapcsolatot szeméyesen koordinálni, ezért "tovább adott". Szóval a hirtelen ismertség, a megszaporodott feladatok és a rutintalanság még sok hibát okoz.
No, de hagyjuk is a politikát - tényleg nem itt a helye! Mégegyszer köszönöm a türelmeteket.
süti beállítások módosítása