Egy ideig villogok neki, hogy induljon már el, de aztán feladom! :-/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr51853362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pál a postoló · http://autostat.hu/magazin 2010.03.21. 19:11:27

azért ez egy kicsit necces volt...valószínűleg az Astra-t nézte és a helyében nekem sem tűnt volna fel, hogy villog a Merga

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.03.21. 20:00:05

Szia! Üdv a blogomon!
Igen, végül is lehet!
Engem csak azért bosszantott egy kicsit - azért is került ide -, mert ismerem a kereszteződést: baromi nehéz onnan kijutni, mert soha senki nem akar kiengedni. Éppen ezért ha arról jövök, minden kis lehetőségre figyelek, hogy végre túl legyek rajta.
Való igaz, hogy ha amúgy nincs helyismerete, tök' érthető, hogy nem indult el.

2010.03.22. 13:07:21

Csatlakozom én is!Utálom, mikor jóindulatból beengednék/kiengednék/átengednék valakit, az meg szöszöl, molyol, nem hisz a szemének...Aztán mire elindul, már fékezhetek intenzíven, különben én szívom meg...

Szóval, csúnya dolog vagy nem, csak akkor villantok, ha olyan sűrű a forgalom, h úgyse jutnék előrébb.Vagy, ha arra megyek, amerről ki akarnak jönni.
süti beállítások módosítása