Qkac 2010.02.28. 21:36

Érthetetlen, ...

... ugyanakkor nem bosszant, mert én legalább haladok. (A vége pedig egy itt gyakorlatilag klasszikusnak tekinthető "megoldása" a helyzetnek.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr271798317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tornado86 2010.03.01. 00:44:46

Innen az jut eszembe, amikor kérdeztem egy ismerõsömet, hogy viszonyul az elõzékenység témához, mire azt mondta, ha meglátja azt az illetõt, aki ki vagy beengedte, ki- vagy beengedi, egyébként semmi. Pár hónappal késõbb - mit az Isten? - pont megállok tolatni készülve párhuzamos parkoláshoz, amikor bemászik mögém, helyet persze nem hagyva. Gondoltam, mi van ha nem megy a rükverclámpa, kicsit hátramegyek, erre se esett le neki, na elõ is jött a "kedvesebbik" énem.

Kamela 2010.03.01. 14:00:11

Elárulja valaki, hogy miért fogyott el a sáv?

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.03.01. 14:26:52

@Kamela: Hali! Jobbról csatlakozik be a másik fölhajtó. Azért kell megszűnjön a sáv, hogy a felhajtóról akadálytalanul lehessen feljutni a hídra - ne kelljen elsőbbséget adni senkinek. Ahonna mi jövünk, az déli irányból vezeti föl a forgalmat a hídra, a másik fölhajtó az északról érkezőket fogja össze. A két forgalom nagyságrendje közel azonos, ezért indokolt, hogy ne legyen megkülönböztetés egyik javára sem.
süti beállítások módosítása