Qkac 2010.02.16. 08:45

Valaki nem okés!

Mivel balra nagyívben fordulókkal egyidőben ritkán szoktak a gyalogosnak is zöldet adni, itt valaki "csal" :-)

 

Nem jöttem rá, hogy ki, a visszamenni meg lusta voltam megnézni a lámpát, de gyanítom, hogy az autós a hunyó, aki nagyon bennragadt a telizöldes balrafordulásánál, így jócskán pirosban érkezik a zebrára.

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr41762001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZoRRaW 2010.02.16. 12:21:13

Felénk előfordul az ilyesmi, bár ott kisebb ívben kell balra fordulni és a jobbra kanyarodók a járdasziget mögött mennek, de telezöld van a balrakanyarodónak és hülyén programozzák a lámpákat. Mennyivel jobb lenne ha lenne saját zöldje a balra kanyarodónak és nem kellene várakoznia, míg a szemből jövők "elfogynak".

Kreatív blogger lettél, a blogomban írtam "Rólad", de nem kell komolyan venni a szabályokat ebben az esetben :-)

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.02.16. 16:35:35

@gyuri-lux: Szia! Rég hallottam felőled! Hát az a logó :-O, ... mit is mondjak ...?
Valahogy azért majd eleget teszek a szábályoknak, de pl. összesen nem olvasok rendszeresen hét blogot, úgyhogy nehéz lenne hetüket kiválasztani. (Látom, neked sem sikerült.) Azért köszönöm! ;-)
süti beállítások módosítása