Qkac 2010.02.16. 13:00

Egyirányú utcában

Ez nem ám a havas vidék, ahol az időjárás miatt ez az egyetlen járható út, s így talán beleférne a dolog! Ez egy fővárosi mellékutca, számos kétirányú szomszédos utcával. Csak hát a lustaság nagy úr!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr291762797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DonnaNyányó 2010.02.16. 13:40:51

Remélem, egy milimétert sem húzódtál le, a roatt parasztja...

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.02.16. 16:11:39

@Deluxe the ForumTroll: Szia! Egyrészt muszáj volt, mert féltem az autómat, másrészt nem nagyon volt hova, mert csak egy nyomsáv volt, úgyhogy igen is meg nem is.
Egyébként túlzottan nem zavar az ilyesmi egy ilyen békés környéken, de annyira egyértelmű volt a helyzet, hogy gondoltam kirakom.
Mint mindennek, persze ennek is megvan a háttere: ez az utca még egy évvel ezelőtt is kétirányú volt (az itt lakók ezért is szoknak le nehezen a korábbi forgalmi rendről), csak olyan rettentő szűk a torkolata az Üllúi útnál, hogy ha kifelé várakozott valaki - és ez gyakorta előfordult, mert mifelénk isannyira udvariasak a népek, hogy egy alapvetően csened környékről is összegyűlt 2-3 autó, mire kijutottak a főútra -, szóval akkor nem nagyon lehetett mellette befordulni. Mi lett a megoldás? Egyirányúsították! (Salamon Király ezekhez képest kispályás volt, az tuti.)

Tornado86 2010.02.26. 20:39:38

Innen az jut eszembe, amikor egyszer egy Gorj megyei hitte magát kiskirálynak, ráadásul Kolozsváron ami nekem genetikailag is valamennyire hazai terep, elkezdett pattogni hogy õ csak 10m-t akar menni (az a 10 sztem olyan 25), erre én: ha csak 10m, tolasson ki: élmény volt nézni. És ha ott van egy bagós haverem, tuti megkérem hogy szálljon ki mellõlem és gyújtson rá.
süti beállítások módosítása