Többször szóba került már itt a blogon, hogy mennyire jól lehet haladni a külső sávban. Meg is kaptam érte a megrovást, hogy ne nagyon reklámozzam, mert mások is megszokják, és "akkor hol fogunk mi közlekedni?"

Nos kedves autóstársaim. Revideálnom kell az álláspontomat: A külső sáv sz@r, mindenki ott töketlenkedik, sokan rakodnak is ... nem lehet benne haladni! Kérlek, felejtsétek el!

 

 

(Jó lesz így, 'gmover'?)

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr601550755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gmower (törölt) 2009.12.01. 15:15:22

Úgy, úgy, a külső sáv sose halad, ne menjen ott senki :) Az első videón szép a sávváltás, szerintem a legtöbben ezért nem mennek a külsőben, mert ha akadály van, nem tudnak még lendületből átsorolni, meg kell állni, utána meg már tényleg nehéz sávot váltani.

És az a sok dömper? Ezekkel vitték el a metróalagútból a földet, vagy mi ez a felvonulás?

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.12.01. 20:15:03

@gmower: Bizony ám! Esténként összegyűlnek, mint a szúnyogok a fényre, és hodják el a kitermelt földet - közben 3-4 cm vastag agyagos, zagyos masszával terítve be az egész műegyetem rakpartot. Ezzel a szmögyivel ilyenkor rendszerint egy szem tanker küzd, de mint tudjuk, a duna is azért tud elfolyni fölötte, merthogy ez az anyag, pontosabban aGYag vízzáró a szentem! Ebből adódóan a vizes mosás annyit ér neki, mint halottnak a csók. Szörnyű mocsok van ott esténként ...
süti beállítások módosítása