Elnézést kell kérnem mindannyiótoktól, hogy az elmúlt hét ilyen szárazra sikerült! Na nem ... azért nem szelídültek meg az utakon az emberek; van jócskán a tarsolyomban videó, de az utóbbi napokban egyszerűen lélegzetvételnyi időm sem volt. (Ehhez jön még az is, hogy amikor időm lett volna, akkor sem sikerült mindig - a különböző kóbor vírusok engem sem kímélnek.)

E héten igyekszem pótolni az elmaradást, és jól megszórni benneteket kis klippekkel.

Üdv mindenkinek, vigyázzatok magatokra ... és másokra!

Qkac

4 komment

Címkék: nem napló

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr541546217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

albert1 2009.11.24. 21:43:10

Hey! 3:40-kor, amikor dolgozni jársz (na jó, kicsit később, jól mondom? ;) ma megtörtént, ami régóta valószínű volt, vagyis kereszteztük egymás útját a Fehérvárin a vasúti hídnál. Én ezúttal gyalog.
Amúgy remélem, hogy az olvasószám nem tükröz olyan mellőzöttséget, mint a kommentszám. Mindenesetre jó lenne, ha tudnád tartani, ha az iramot nem is, a minőséget sokkal inkább. Érdekes olvasni, hogy van ms is, aki a forgalom minden rezdülésére figyel vezetés közben. Valamint sok veszélyhelyzetet meg lehet spórolni így, ha felhívjuk egymás figyelmét. Ezenkívül én "kereszteződés-ismeret" frissítésre használom a blogot. Üdv!

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.11.25. 07:57:02

@Audi Achtzig: :-) Szia! Üdv a blogomon. Ha a 3:40 hajnalt akar takarni, akkor azt azért nem nagyon hiszem. Talán egyszer fordult elő amióta a blogot írom -persze ebbe belefér, hogy pont akkor futottunk össze :-).
FIGYELEM! HÁTTÉRINFÓK KÖVETKEZNEK:
- Ha napi rutin szerint jövök be, akkor Pestlőrincről 5:50-6:05 körül indulok és 6:25-6:30 körül vagyok Gazdagréten többnyire a Méta utca - M5 - Lágymányosi híd - Prielle - Sárbogárdi - Hamzsabégi - M1/M7 útvonalon.
- Hazafelé nincs fix időpont, és az útvonal is sokkal inkább forgalomfüggő.
- A blog látogatottságáról: napi cca. 100 olvasóm volt, amikor napi rendszerességgel tudtam elereszteni a 2-3 posztot. Most visszaesett 35-40-re! Igyekszem újra feltornászni magam. Kemény meló ez! :-D
---
És jó hallani - mostmár ráadásul nem először -, hogy az olvasóim többsége nem a kekeckedést és szívatást látja a blogban, hanem azt amiért valóban írom: tanuljunk belőle!
A minőségtől nem kell félni a jövőben sem, de a mennyiség így az évvégi hajrá idején egy kicsit megcsappanhat, ezt el kell ismernem.
További jó szórakozást mindenkinek. Most epdig elkezdem ontani magamból az elmúlt hét termését.

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.11.25. 15:24:07

@Audi Achtzig: Mekkora arc vagy! :-D Én meg milyen álmos így reggel!
süti beállítások módosítása