És hogy ne mindig csak negatívumokról legyen szó. Ugyancsak egy tegnapi, esti történés. Nem túl nagy, de azért jelentős forgalom az Október 23-a utcában. Kezdem megtanulni: ha haladni akarsz, a jobb szélső általában a legjobb megoldás. Előttem a Suzuki is így találja, de aztán észreveszem, hoyg valaki áll a szélsőben, ezért visszamegyek a középsőbe. A Suzuki vezetője egy picivel később tenné ugyanezt. Villantok, hogy jöjjön, ha akar, de nagyon lassítani nem szeretnék - és íme: nagyon nem is kell! Azonnal veszi a lapot, nagy gázzal elém ugrik, még arra is marad ideje, hogy megköszönje :-) - igaz utána már arra nem, hogy indexet használva kanyarodjon jobbra :-( Együtt él a forgalommal, halad, de indokolatlanul nem tart fel másokat, pedig itt lett volna esélye, hogy beragadjon a külsőben álló autó mögé. Jól vezet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr51521878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

martong 2009.11.13. 13:12:00

Már elég régóta (városban) a külső sávban haladok el a sor mellett. Ennek oka, hogy többen balra akarnak kanyarodni és már kilométerekkel az akció előtt behúzódnak, mert félnek, hogy nem engedik e őket (ami nem igaz), ezért dinamikus haladásra a külső a nyerő. Lekott területen belül még szabályos is.

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.11.13. 14:18:51

@martong: Amíg sokan rá nem jönnek ugyanerre! :-)

gmower (törölt) 2009.11.18. 15:30:56

@Qkac: Igen , már korábban írtam, hogy ne reklámozd, mert akkor hol fogunk haladni? :D
süti beállítások módosítása