Qkac 2009.11.07. 09:13

Csütörtök délután

Az első aranyos. Jót kacagtam a feliraton - főleg, amikor észrevettem, hogy a kocsit egy fiatal hölgy vezeti. Aztán elindult. Ha azt mondom, leesett a kuplungról, még nem is adom vissza teljesen azt, amit a videón láthattok. Szegény Maruti, csak a motorteljesítmény az oka, hogy nem emelkedik fel az eleje. Aztán két sáv balra, index nélkül ... és még főzni sem tud! :-)

A következőben egy előzékeny márkatárs okoz kellemes másodperceket, amik azonban gyorsan tovaszállnak az utcán parkoló kamion által kialakuló dugó miatt. Ezt megpróbálom lehetőségeimhez mérten enyhíteni, ami annyiban megint okoz kellemes másodperceket, hogy a fekete BMW nem próbál benyomulni, hanem bízik abban, hogy jön majd egy hozzám hasonló, aki majd őt is elengedi. (Az ilyen szitukban a legtöbb ember azért nem akarja elengedni a szembejövőket, mert attól fél, hogy utána percekig állhat itt, mire valaki végre újra betartja a szabályokat és elsőbbséget ad neki.) Ilyenkor öröm autózni. A jobbkezes utcára nem figyelő fehér furgont pedig nem kell észrevenni! :-)

Utána gyalogos, akinek kevés a Műegyetem rakpart járdája (becs' szó, nem volt ott semmi, ami miatt az úton kellene közlekedni), egy szokásos bedugulás a Bartók - Bertalan Lajos kereszteződésben, aztán pár újabb gyalogos, akik tesznek a pirosra akkor is, ha már tényleg közel jár a szabályos forgalom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr121506539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása