Pár kisebb-nagyobb szabálytalanság csütörtök délutánról.

Az elsőben nincs mit magyarázni. A teherautó söfőrje úgy gondolta, ő itt megáll, mindenki más meg azt csinál, amit akar.

A másodikban a Volvotól csak az indexet hiányoltam.

Találós kérdés: hol a bibi a harmadikban?

 

Szolgálati: nem tudom, mi van ma reggel a YouTube-bal, úgyhogy köszönet az Indának a lehetőségért!


Ja! A megfejtés: Gyalogos baloldalon a zöldsávban (00:42-00:43 között pár tizedmásodpercre látszik). Vajon mit is akarhat ott?

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr771453491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gmower (törölt) 2009.10.17. 22:43:32

1. Paraszt, mégpedig a büdös fajtából.
2. Már észre sem veszem.
3. Meg akar halni.

Röviden :)

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.10.19. 08:03:15

@gmower: A harmadikhoz - komolyan elgondolkodtam rajta, hogy csak a gondviselés lehet az oka, hogy azon a szakaszon nem maradnak még többen ott. Hiheteten, hogy mennyien kísérlik ezt meg. Talán a múltkor már írtam: minden második nap látok egy ilyet. Pár hete a Lágymányosi híd budai hídfőjénél okozott az egyik puhány komoly galibát. Amikor jössz le a hídról, és fordul a két sáv a szerémire, nos ott, a hídpillér mögül lépett ki, és ment volna át a túloldalra. Nem sikerült neki. Nem tudom mi lett vele, mert mi csak a dugót érzékeltük, meg addigra elvitték, mire odaértünk, de a Honda sérüléseiből, meg abból, hogya Dombóvári úti leágazás után a Szerémi és a szervízút közötti zöldsávból vitte el az egyik növénytartó ládát gondolom, hoyg nem úszta meg olcsón.

gmower (törölt) 2009.10.19. 11:38:05

Hát én is csak erősen reménykedem benne, hogy az egyik ilyen szuicid hajlamú nem elém fog kilépni. Láttam már fekete zsákot az M3 kivezetőjén olyan szakaszon ráadásul, ahol fallal vannak az irányok elválasztva. Ott mégis hova akart átmenni?

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.10.19. 14:09:55

Falra tudott volna mászni a nagy forgalom miatti idegeskedésben ... ha eljut odáig. :-(
süti beállítások módosítása