A tegnapi délutánom alapvetően a dugóban araszolgatásról szólt, ezért elsősorban azokat az okokat dokumentálom, amik miatt a dugó kialakul, illetve fokozódik. Ennek jó része rajtunk kívül álló dolog, de azért van olyan is, amiről bőven mi autósok tehetünk. A Bartók Béla út forgalma pl. ebben az esetben még épp az elviselhetőség határán mozog, de akadnak páran, akik egy-egy szabálytalan parkolással meg tudják keseríteni a többiek életét akiket arra kényszerítenek a meterségesen megnehezített körülmények - értsd: Demszky-karók - hogy akkor a szabálytalanságot is felvállalva áljanak meg:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr881388660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gmower (törölt) 2009.09.18. 09:45:58

Tipikus, Nagykörúton minden reggel van ilyen. Mondjuk szinte kivétel nélkül áruszállítók, vagy kukások, akiknek dolgozni kell, és sok helyen nem is lehet erre alkalmas helyet kialakítani, így bár tényleg nagyon idegesítő, azért valahol érthető a dolog. Sokan vagyunk, kicsi a hely...

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.09.18. 09:53:06

Ebben teljesen egyetértünk. Javítom is a poszt szövegét. És igen, a Nagykörút az egyik legjobb példa rá. Annál talán az Üllői út Ferenc körút-Nagyvárad tér közötti szakasza durvább. Ott gyakorlatilag permanensen csak két-két sávban lehet közlekedni a létező három-háromból.

gmower (törölt) 2009.09.18. 10:11:07

@Qkac: Jaj, azt nem is említettem, minden nap arra megyek, de még a Nagyvárad tér előtt lefordulok jobbra, így engem halálra idegesít, hogy 2-4 sávváltást kell csinálnom miattuk (mivel ugye a külsőben mennék végig) Itt viszont a taxisok majdnem túlsúlyba kerülnek.
süti beállítások módosítása