Az élő példa: Hűvösvölgyi út!

Itt nemrég még folyt az útépítés - a 30-as korlátozás akkor érthető, jogos, mi több méltányos volt, hiszen ténylegesen az építőmunkások között közlekedtünk. No de most? Amikor már a festék is megszáradt, lassan a fű is kisarjad a szegélykő mellett?

Gondolhatjátok, hányan tartják be a korlátozást. Nem akarok ötletet adni, de már csak a traffipaxos autó hiányzott!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr171388743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gmower (törölt) 2009.09.18. 10:18:36

Hát he azt az Aútozz!-ra raknád, tuti leszednék a fejed, hogy "azért mert Te nem tudod az okát, biztos hogy van, és be kell azt tartani minden körülmények között" :D

theveryguest 2009.09.19. 19:34:09

Amíg a megrendelő hivatalosan át nem vette a munkát, addig ez építési terület. Ha valamit javítani kell, akkor megint ki kellene rakatni a táblát, meg minden. Ráadásul lehet, hogy az építtető csak továbbadta a táblázást egy másik cégnek, ami garantálja, hogy nem fognak plusz pénzeket perkálni tábla le/felszerelésre. Ha minden kész, akkor levonulnka, és a táblákat is eltakarítják.

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.09.19. 20:26:12

Köszi!
Így már érthető.
Itt egyébként még akár bele is fér. Tényleg még nem olyan régen dolgoztak is.
De azért megkérdem: és ha a Főváros nem akár/nem tud fizetni, ezért halogatja az átvételt, akkor ez hónapokig így maradhat?
(Volt már állami megbízónk, aki 6 hónapig nem vette át a munkát, mert kifutott a keretéből, így gazdálkodva ki valahogy a díjunkat. :-( )

gmower (törölt) 2009.09.21. 10:02:39

@theveryguest: Fejletteb vidékeken van egy bevett szokás: a korlátozó táblákat (ha amúgy az út alkalmas normál közlekedésre), a munkanap végeztével lefektetik, elforgatják, vagy zacsit húznak rá. Másnap, amikor újra kezdődik a meló pedig szépen visszaállítják a korlátozó állapotot. Ezt nálunk nem lehet?
süti beállítások módosítása