Qkac 2009.09.12. 20:30

Át a zebrán

Sokáig úgy tűnt, a péntek délután a sztrádák mutatványosaié, de aztán jött ő, aki lassítás nélkül húz át a zebrán a már elengedett, és az úttest közepén járó gyalogos előtt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr441377806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balkon-úr 2009.09.15. 22:36:57

"Át a zebrán" Miért is kellene valakinek is lassítani??? A zebrán csak TOLNI lehet azt a Qva kerékpárt, TANULJUK MÁR MEG A KRESZT!!!!!!!

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2009.09.16. 09:39:01

@monorka: Hát igen! A kerékpáros sem volt egy 'ma született bárány' az adott szituban, de szvsz ez a Renault akkor is átrongyolt volna a zebrán, ha egy egész óvodás csoportot engedek el. Ahogy írod is, már a lassítás hiánya meghatározta a lehetőségeit: mire feleszmélt, csak vészfékezve tudott volna megállni a zebra előtt, ha egyáltalán.
Sajnos nem egyszer fordul elő, hogy elengedem a gyalogost a zebrán, aztán helyette is gondolkozva látom, hogy a szembe jövő, vagy a mellettem levő sávban haladó finoman szólva 'nem kíván osztozni szándékomban', aztán esek bele a dudába, hogy felébresszem mindkettőt, mielőtt az én előzékenységem folyományaként nem megy aznap este haza valaki.
süti beállítások módosítása