Úgy tűnik, estére túl fáradtak vagyunk ahhoz, hogy meghülyüljünk.A 'nulláson' jöttem haza. A permanens gyorshajtáson kívül nincs mit publikálnom az úttal kapcsolatban. Az átlag százas tempótól eltekintve mindenki, akivel összehozott jósorsom, betartotta a szabályokat. Gratula!

Eddig is tudtam, hogy a Városmajor utca a főváros egyik neuralgikus pontja - főként dugóban. Ez most dokumentálható is. A következő három esemény között cca. 3 perc és 1000 méter van.Először egy klasszikus robogós mutatvány: át a piroson a gyalogosok között.Aztán kicsit…

Ahogy nő a dugó, úgy kezdünk mindjobban megőrülni. Először csak egy könnyed kis megállás az út közepén. Vészvillogó ki, anyuci kiszáll, megyünk tovább:

"Megnyugtat", hogy azért délelőttre megőrül a város. Íme az első delikvens, aki úgy véli, nem baj, ha a szembejövők egy kicsit várnak, amíg ő megelőzi a sort - mindezt egyszerű besorolásnak álcázva:

Qkac 2009.09.01. 06:50

09-09-01 reggel

Új hónap, új élet. Úgy tűnik, ma reggel - az útvonalamon - mindenki megfogadta, hogy szabálytisztelő lesz. nincs mit megmutatnom. Éljen!

süti beállítások módosítása