Tudom, hogy az utóbbi napok, hetek kedvenc témája volt a különböző autós blogokon, de akkor is ...

Arra kellett egyébként rájönnöm, hogy ezeket a szitukat csak elmondani könnyű, videón bemutatni sokkal nehezebb hatásosan. Ha csak ézed, nem érzed át a tögymörgést, meg az egész kényszerű helyzetet. Azért teszek rá egy két három kísérletet.

Egy délután, egy útvonal (mi több: ugyanazon etap), ugyanaz a sz@r idő ... és még két hasonlóság, amit el kell hinnetek, mert dokumentálni nem tudom:

  1. mindhárom esteben - bár ez nem látszik a klippeken, mert már mögém kerülnek addigra - csak akkor húzódtak le a delikvensek, amikor le kellett kanyarodniuk a 'nullás'-ról,
  2. sebességünk egyik esetben sem éri el nemhogy a 80, de még a 70 km/h-t sem (az első esetben konkréten nem egyszer mentünk 60 alatt!). És talán ez a legbosszantóbb az egészben.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr721390271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MikeeMikee 2010.04.09. 21:21:11

En szeretem az ilyen helyzeteket (ha nem halad az elottem levo bar nincs elotte senki), vegre alkalom nyilik hasznalni a legkurtomet/dudat amit annyira szeretek :D

Qkac · http://urvezeto.blog.hu 2010.04.09. 21:49:38

@MikeeMikee: Szia! Üdv a blogomon! Teljes mértékben megértelek - néha sajnálom, hoyg nekem nincs ilyesmim az autóban ... bár amilyen szerkókkal néha föl vagytok szerelve, ha én egy olyannal előre "fújnék", talán el is indulra hátra az autóm.
Tényleg, azt megfigyelted, hoyg ha egy ilyennel rácsipogsz valakire előtted, hirtelen ugrik egyet? Szerintem olyankor elfújod! :-D
süti beállítások módosítása