Szervusztok!

Nem fogok többet 'mea culpa'-zni, mert a helyzet a maga módján védhetetlen. Továbbra is hegyekben állnak a gépemen a szerkesztésre váró videók, de jelen helyzetemben nem tudok hiteles dátumot mondani arra, mikor tudom újra folyamatosan vezetni a blogot.

Kérme, hogy akinek tetszik (tetszett :-( ), iratkozzon föl RSS-re, és ígérem, idővel teremtek rá valahogy időt, hogy újra posztolhassak. Szeretem, szerettem csinálni, de nem ebből élek, és mostanság másból sem könnyű. Ráadásul lett némi társadalmi szerepvállalásom is, ami ugyancsak nem javít az időbeosztásom kaotikusságán, úgyhogy mindenkitől őszintén elnézést kérek, de inkább nem is ígérgetek ... :-(

Sziasztok! Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok. Vigyázzatok magatokra! (Akkor én is biztonságban hazaérek. :-)  )

Üdv: Qkac

Qkac 2010.09.30. 08:00

Piros autók

Piros autó - vörös köd!

 

Qkac 2010.09.29. 16:00

Motorosok

Ellentétben a kerékpárosokkal, a motorosoknak nem éíptünk külön utakat. Pedig lehet, hogy kellene:

 

Qkac 2010.09.29. 08:00

Kerékpárosok

 Az alábbi videó egyrészt az autóúton kerékpározó delikvens miatt került föl. Másrészt viszont öröm volt nézni a sok kerékpárost a jól kiépített kerékpárúton túrázva (a Balaton körül), illetve egyáltalán közlekedve (Veszprém és Balatonalmádi között). Utóbbi jelenetek jól mutatják, hogy gondos tervezéssel és megvalósítással megtalálható a mindenki számára üdvözítő megoldás:

 

süti beállítások módosítása