A tegnap délután mozgalmas volt. A most bemutatott is egy szokásos manőver. Ez a mostani annyiban pozitív, hogy legalább jelzi a kanyarodási szándékot. (A fehérvári út itt ugyanis három sávos! Bizony ám! A szélsőben parkolnak, úgyhogy az rendszerint behal! Ez van! A középsőben - és nem ám a MÁSIKBAN - szoktunk egyenesen haladni. És van ám egy harmadik: két villamos megálló között abban közlekedik a villamos is, de amikor nincs ott, akkor más járművel is használható. Tessék csak megnézni! A terelővonal szaggatott, nem folyamatos!) Nos, balra fordulni is innen illene.

 

Aztán jön a már szokásosnak mondható Szerémi-Prielle Kornélia sarok azzal az aprósággal, hogy most ketten próbálnak meg balra fordulni a Szerémiről - egyébként sikerrel - úgy, hogy beállnak a Priellében várakozó sor elejére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr571370402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása