Qkac 2010.09.29. 08:00

Kerékpárosok

 Az alábbi videó egyrészt az autóúton kerékpározó delikvens miatt került föl. Másrészt viszont öröm volt nézni a sok kerékpárost a jól kiépített kerékpárúton túrázva (a Balaton körül), illetve egyáltalán közlekedve (Veszprém és Balatonalmádi között). Utóbbi jelenetek jól mutatják, hogy gondos tervezéssel és megvalósítással megtalálható a mindenki számára üdvözítő megoldás:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr562329476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2010.09.29. 09:01:30

hú, 710-esen még egyszer sem láttam, te meg rögtön kettőt is fogtál. :D
0:30 környékén, ahol dícséred, ott viszont elég gyakran mennek az úton, meg almádi belterületén is (kb. minden 5.)

blash 2011.10.18. 21:18:31

Attól hogy aránylag sok bringást látni épp ezen a bringaúton még nem jelenti azt, hogy gondos tervezésű és megvalósítású lenne. Sajnos kevés olyan bringaút van, ami ilyen lenne. Ami esetleg megfelelne ennek, az meg csak egy rövid kis szakasz, nem csatlakozik semmihez sem. Nagyszerű példa erre a Rákosliget-Rákoscsabán a Rákospatak melletti kb. 4 km-es bringaút. Tökjó a felülete, aránylag széles is, de csak arra jó, hogy kisgyerekkel, kutyával sétáljanak rajta...
süti beállítások módosítása